lördag 16 januari 2010

Provlastning i Norrköping

Till Tuareg rallyt 2010 är vi 13 förare, två bussar, fyra servicesnubbar och ett släp från Sverige. För att säkerställa att allt ska trilla på plats när det är dags att åka i mars så anordnades en provlastning i Norrköping.
Allt såg bra ut och när allt var provlastat och klart blev det middag på Meze bar & kök i Norrköping. Riktigt bra mat och jag tror de flesta rullade ut från restaurangen.

Under rallyt har Calle Hagenblad, Daniel Sawano och jag beslutat oss för att skapa ett team. Tävlingen är individuell men vi tänker köra tillsammans och hjälpa varandra fram i rallyt. Vi tror att detta minskar risken för misstag och gör att vi har större chanser att placera oss högt i resultatlistorna. Vi kallar oss för Team Qued Rider. Qued betyder uttorkad flodfåra på engelsk-tyska.

Under middagen passade jag på att intervjua mina teamkamrater i Team Qued Rider. Som några av er känner till så glömde alltså Calle Hagenblad att skjuta i choken i höstas när han körde Gotland Grand National. Detta fick ju naturligtvis följden att motorcykeln gick dåligt eller inte alls och Calle tappade mycket tid på tävlingen. I filmen nedan så kommer svaret! "Det finns ju alltid en risk med att trycka in choken". Det förklarar ju hans förkärlek till att köra med choken ute.



1 kommentar:

  1. Visst är han lite kaxig den där övervintrade hårdrockaren :-)

    Kanon med en blogg för att följa ert äventyr kanske även med en iritrack har jag förstått?!

    SvaraRadera